Ajankohtaista

Henkilötietojen käsittely apteekissa

25.5.2018

Tietosuoja on aina ollut keskeinen osa apteekkitoimintaamme. Henkilötietoja käsitellään aina ehdottoman luottamuksellisesti. Apteekin työntekijöillä on yleisen salassapitovelvollisuuden lisäksi asiakkaan lääke- ja terveydentilatietojen... Lue lisää »

Uusi lehti ja uudet tarjoukset

1.5.2018

Kevään ja alkukesän asikaslehti on jaettu Kärsämäelle ja lähialueen koteihin. Lehdessä mm. hyödyllisiä kesävinkkejä ja neuvoja stressinhallintaan. Lehden takakannesta ja täältä kotisivuiltamme löydät huhtikuun hyvät tarjoukset. Lue lisää »

Kärsämäen apteekin lehden kevätnumero

1.1.2018

Kärsämäelle ja lähiympäristön kotitalouksiin on jaettu apteekin asikaslehti. Kevään numerossa on kiinnostavia artikkeleita mm. sopivan liikuntalajin löytämisestä, silmäterveydestä ja valmistautumisesta allergiaoireisiin.  Lue lisää »

Laajennamme lauantain aukioloaikoja

1.11.2017

Haluamme palvella Teitä entistä paremmin. Joulukuun alusta alkaen palvelemme lauantaisin klo 9-15. Arkisin palvelemme edelleen klo 9-17. Lue lisää »

Apteekkilehden syysnumero

24.9.2017

Apteekkilehdyn syysnumero on jaettu koteihin. Lehdessä mielenkiintoisia artikkeleita mm. jännitysniskan hoidosta, väsymyksestä ja D-vitamiinin hyödyistä. Lehden takakannesta ja täältä nettisivuiltamme löydät hyvät tarjouksemme. Lue lisää »

« Edellinen 1 2 Seuraava »